Prosinac u Happy igraonici u središtu Zagreba, Martićeva 14 a, vlasnice i poduzetnice Danijele Petrov, ispunjen je zabavom i bogatim blagdanskim sadržajima za male i velike.
Prve fešte su već odrađene na dan Svetog Nikole s obiljem zabave u Happy dječjoj oazi od 100 četvornih metara prostora za igru, razonodu i zabavu.
Predbožićna radionica održat će se 13. 12. – sadit će se pšenica, pričati će se prigodne priče o Svetoj Luciji uz puno blagdanske pjesme i plesa.

happy
Happy rođendaonica i igraonica, inače najsigurnija i najveselija igraonica u Zagrebu (ali i šire) po mjeri djece i roditelja, priprema puno zabave tijekom Adventa.
Od 19.12.-22.12. u Happy igraonici bit će upriličene i adventske radionice – za „kikače“ obilje zabave, dok roditelji na miru i bez stresa mogu u blagdansku kupovinu. Radionice će biti usmjerene izradi božićnih darova i ukrasa, uz obilje zabavnih priča vezanih uz Božić.

Sve prijave za sudjelovanje u blagdanskim sadržajima u Happy igraonice mogu se obaviti preko e- maila: info@rodjendaonicahappy.com, a više o njima možete pročitati na webu: www.rodjendaonicahappy.com.