Redateljica Snježana Tribuson i šarmantni ansambl filma “Sve najbolje”: Ksenija Marinković, Goran Navojec, Ozren Grabarić i Dora Fišter Toš, tijekom protekloga vikenda u adventskoj kućici na Trgu bana Jelačića (križanje s Gajevom ulicom) prolaznicima su dočarali djelić atmosfere iz filma. Najsretniji prolaznici dobili su medenjake i ulaznice za kino.

ksenija-marinkovic-goran-navojec-snjezana-tribuson

Radnja filma “Sve najbolje” smještena je u božićno vrijeme, kad svatko svakome želi sve najbolje, a u njemu se isprepliću sudbine usamljene slastičarke Verice (Ksenija Marinković) koja je davno odustala od traženja “onog pravog”, Brankice (Renata Pokupić), svjetski uspješne operne pjevačice razočarane u ljubav i karizmatičnog baritona Martina (Ozren Grabarić) koji se oporavlja od bračnog brodoloma.

ksenija-marinkovic

Uz navedene protagoniste, u niz komičnih ljubavnih (ne)zgoda upleteni su i slatkorječivi soboslikar Ljubo (Goran Navojec), dvije medicinske sestre (Ksenija Paić i Dora Fišter Toš) koje pokušavaju razumjeti kako funkcionira muški mozak i Tomo (Bogdan Diklić), poljoprivrednik vrlo neobičnih talenata. Malo je vjerojatno da u ovom preplitanju veliku ulogu može imati grupica žohara, medenjaci i jedna operna arija, ali u ovoj priči je baš tako. “Sve najbolje” četvrti je cjelovečernji igrani film redateljice Snježane Tribuson, autorice poznatih hrvatskih filmova “Prepoznavanje” (1996.), “Tri muškarca Melite Žganjer” (1998.) i “Ne dao Bog većeg zla” (2002.) te popularne serije “Odmori se, zaslužio si”. Film je nastao u produkciji Kinorame i HRT-a, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

Ostatak atmosfere druženja sa glumcima i redateljicom pogledajte u fotogaleriji: ozren-grabaric-snjezana-tribuson-dora-fister-tos

ozren-grabaric-snjezana-tribuson-goran-navojec

snjezana-tribuson-3

sve-najbolje-4

sve-najbolje-medenjaci-1

spica