U petak, 16. prosinca, koncertom popularne grupe Detour, koja je nedavno proslavila 10 godina postojanja, započet će još jedan zabavni vikend na Adventu u Klovićevim dvorima. Uz najveće hitove „Plešem sama“, „Snijeg“, „Zaljubila sam se“ i „Daleko“ ovaj poznati band sasvim sigurno rasplesat će posjetitelje, a dobra atmosfera na platou Gradec nastavit će se i u subotu.

Nakon što je drugu godinu zaredom Zagreb proglašen najljepšom adventskom destinacijom, odličan je to povod za proslavu na najljepšoj subotnjoj špici u gradu uz sjajan DJ live program.

gastro-ponuda_advent-u-klovicevim-11

gastro-ponuda_advent-u-klovicevim-17

U sklopu Adventa u Klovićevim dvorima, na platou Gradec nudi se velik izbor gurmanskih specijaliteta kod čak 11 ugostitelja što posebno veseli posjetitelje subotnje špice na Gornjem gradu, koji uz odličnu ponudu hrane i pića uz ritmove DJ-a mogu osjetiti pravu „after ski“ atmosferu s najpoznatijih svjetskih skijališta. Najbolji je to uvod u zabavnu subotu, koja se nastavlja koncertom glazbenice i kantautorice Sare Renar.

sara-renar

Nedjelja će, s druge strane, razveseliti mališane i njihove roditelje. Predstava „Mu i Ho Ho Ho“ u predavaonici Galerije Klovićevi dvori od 11 sati najmlađe će, na zabavni način, podsjetiti koja je bit Božića.

Koncerti za sve generacije, zabavni programi za one najmlađe i rasplesani plato Gradec na subotnjoj špici iznad Zagreba garancija su odlične zabave na Adventu u Klovićevim dvorima, koji je već postao poznat kao mjesto za najbolji provod i fotografiranje s najljepšim pogledom na grad.