Nakon uspješne premijere i rasprodane izvedbe na Sceni Gorica, predstava „I živjele su sretno…?“ 19. prosinca u 20 sati gostuje u zagrebačkom Teatru &TD. Ova urnebesna komedija nastavak je predstave „I živjeli su sretno…?“, no ovog puta uloge su se okrenule pa gledatelji imaju priliku zaviriti na Trnoružičinu djevojačku zabavu.

U novom komadu redateljice Frane Marije Vranković igraju Doris Pinčić Rogoznica u ulozi Snjeguljice, Jelena Hadži-Manev kao Trnoružica, Mia Krajcar kao njezina vjenčana kuma i glavna organizatorica zabave Pepeljuga te Selma Mehić u ulozi Bezimene, žene kojom se zabunom oženio nesuđeni suprug Male Sirene.

bezimena-selma-mehic-2

pepeljuga-mia-krajcar-1
„I živjele su sretno…?“ duhovit je prikaz života kakvoga žive princeze u 21. stoljeću. Dok Trnoružica pokušava nadoknaditi propušteno i shvatiti moderni svijet, Snjeguljica tuguje za patuljcima, Trnoružica uživa u blagodatima bogatstva, ali istovremeno muku muči sa svojim princem, a Bezimena pokušava „pobijediti“ duh Male Sirene. Hoće li svoje probleme uspjeti staviti sa strane i kako će proslaviti djevojačku na temu „Burne dvadesete, ali bez prohibicije“ gledatelji će saznati u ponedjeljak u Teatru &TD.

trnoruzica-jelena-hadzi-manev-1
Tekst je djelo dramske spisateljice Nine Horvat, a za scenografiju je zaslužna scenografkinja Marta Crnobrnja. Autorskoj su se ekipi pridružili kostimografkinja Katarina Radošević Galić te glazbenici Luka Ivoš i Ivan Čaće.
Kako se princeze zabavljaju pratiti se može i na službenoj Facebook stranici predstave „I živjele su sretno“ (izivjelesusretno).

Rezervacije ulaznica za ovu odličnu komediju, koja se ne preporučuje mlađima od 15 godina, moguće su na blagajni &TD-a ili putem maila na scenagorica.prodaja@gmail.com. Cijena ulaznice je 40 kuna.