Čarolija Božića osvojila je Zagreb. Svjetski poznati hrvatski mađioničar za djecu Jozo Bozo na najljepši način proslavio je 25 godina uspješne karijere i oduševio više od tisuću mališana predstavom Čarobni Božić u Lisinskom. Nasmiješena i sretna lica najmlađih ispunila su malu dvoranu KD Vatroslav Lisinski do posljednjeg mjesta, a jedinstvena božićna bajka ispunjena smijehom, pjesmom i čarolijom na najbolji je način najavila dolazak Božića, najljepšeg dana u godini.

jb-4

jb-5

Bajkovitom izvedbom Čarobnog Božića Jozo Bozo je pokazao zašto se već godinama nalazi u TOP 10 svjetskih mađioničara za djecu. Brojni uzbudljivi trikovi iz dugogodišnje karijere očarali su mališane, a dinamična jednosatna predstava s adventskom tematikom oduševila je raznim iznenađenjima i publiku ispunila prekrasnim duhom Božića. Trikovi sa šarenom maramom i divovskim čarobnim štapićem nasmijali su i velike i male, a posebno oduševljenje izazvao je Djed Mraz koji se pridružio Jozi na pozornici i zajedno s mališanima zaplesao uz Zvončiće.

jb-6

Uz pjesmu i smijeh koje je pripremio najmlađima, Jozo Bozo je pokazao i veliko srce te u ovo božićno vrijeme pokazao da misli i na one manje sretne. Prikupljena sredstva od predstave Jozo će donirati Domu za djecu u Laduču i tako njihovim malim štićenicima osigurati čarobne praznike.