Brojna poznata lica našla su se na sinoćnjem veselom after-work blagdanskom druženju u C3 Projekt koncept storu u Kaptol Centru, gdje je održan ekskluzivni WALL.HR Xmass event. Najveselije događanje u gradu oduševilo je prisutne dojmljivom scenografijom, a za potpuni glazbeni doživljaj pobrinuo se zagrebački Oridano Gypsy Jazz Band.

_dsc9569

Zabavnom druženju u C3 Projekt koncept storu nisu odoljele ni brojne poznate osobe koje su se sinoć okupile i zabavile u čast Wall.hr-a. Tarik i Lejla Filipović, Ecija Ivušić, Matija Vuica i Jure Popović, Dvina Meler, Mia Begović, Viktor Drago, Lidija Lešić, Marina Lacković i Krešo Matić, Kristina Krepela, Snježana Mehun, Sara Lončarić, Staša Čimbur, Željka Ogresta i Dubravko Merlić, Sanja Pilić, Marina Gaši, Ana Petričić Gojanović, Ana Martinović Kurjak, dr. Aleksandar Milenović, Mladen Grubić, Andrijana Subotić Pjajčik Etna Maar, Trpimir Vicković Vicko, Ivan Leo Lemo, Petar Cvirn, Ljiljana Vinković, Dean Sinovčić, Đenisa Pecotić, Krešimir Macan, Danijela Gajski, Zvonimir i Tanja Soldo, Miro Par, Krešimir Stolnik te brojni drugi prijatelji i partneri Wall.hr-a.

Wall.hr prva je lifestyle web stranica koja je pokrenuta prije skoro 5 godina, a koja se odlučila bazirati samo na pozitivnim vijestima iz života koji nas okružuje. Tematika Wall.hr portala je uživanje u životu, a obuhvaća modu, ljepotu, zdravlje, putovanja, rubriku wine and dine, dizajn, arhitekturu, kulturu, vijesti izposlovnog svijeta i još mnogo toga.

Uživalo se tako u u ukusnim i veselim pićima Hendrick’s gina, Korlat vina, Agrisa, Bottege, Saints Hillsa i Coca-Cole; a ukusne i vrsne delicije osigurali su Lari&Penati, Binimoto sushi i Žitoproizvod. Večer je slatko završila uz Cukeraj i Caffè Vergnano 1882.

Za ovogodišnje božićne poklone pobrinuli su se vjerni partneri i prijatelji portala pa su se tako pod Wall.hr borom našli proizvodi Cliniquea, Topstila i label.m-a, darovne kartice Bliss Instituta i frizerskog salona Rene, “Moj Planer” by street of HAPPINESS te slatka i slana kuharica Suzy Josipović Redžepagić. Kako je bilo na proslavi, pogledajte u fotogaleriji:
img_4144

img_4179

img_4187

img_4194

img_4198

img_4199

img_4203

img_4212

img_4214

img_4248

img_4260

img_4265

img_4337

unnamed-1