21. siječnja u zagrebačkoj dvorani Kutija Šibica održat će se borilački spektakl “Munja Fighting Championship – MFC“ na koji je svoj dolazak najavio legendarni borac Bob Sapp
Odmah nakon završetka najvećeg Malonogometnog turnira „Kutija Šibica“ te skijaškog spektakla „Snow Queen Trophy“ na Sljemenu, Zagreb očekuje još jedan sportski spektakl. Naime, 21. siječnja zagrebačka dvorana Kutija šibica ugostit će borilački MMA spektakl “Munja Fighting Championship – MFC“.

Munja Fighting Championship – MFC u jednoj će večeri imati 10 borbi vrhunskih hrvatskih i regionalnih MMA boraca prema strogim MMA pravilima. Uz MMA borbe ovaj borilački spektakl pratit će i dodatan zanimljiv borilački sadržaj poput borbi u viteškim kostimima, kao i dolazak borilačke legende Boba Sappa.

Legendarni borac Robert Malcom Sapp Jr. poznatiji kao Bob Sapp na zagrebački MFC spektakl stiže kao domaćin MFC večeri u dvorani Kutija Šibica, a svoj dolazak već je najavio svim ljubiteljima MMA borbe uz poruku: „Zagrebe Zvijer dolazi!“ uz obećanje kako osobno obećaje prirediti nezaboravan show u Zagrebu.Sapp je američki profesionalni hrvač, glumac, komičar i bivši igrač američkog nogometa ponajprije poznat po svojoj kickbox i MMA karijeri. Iako je njegova borilačka karijera završila Sapp je još uvijek veliki ljubimac javnosti i medija, a posljednjih godina vrlo je angažiran u brojnim televizijskim projektima te kao promotor MMA borbi diljem svijeta. I njegov boravak u Zagrebu kao i nastup na MFC večeri cijelo će vrijeme pratiti nekoliko američkih i japanskih TV ekipa.

MFC planira u 2017. godini održati četiri borilačka spektakla uz vrhunske domaće i inozemne borce, a za svaki spektakl domaćin turnira bit će jedan od svjetski poznatih MMA boraca.

Borbe 21. Siječnjau dvorani Kutija šibica počinju u 20 sati, a ulaznice za ovaj spektakl po cijeni od 100 do 1000 kuna u prodaji su od idućeg tjedna na www.entrio.hr . U slobodnoj prodaji za ovaj spektakl u prvom krugu prodaje bit će oko 1000 ulaznica.