Dvorana Košarkaškog centra Dražen Petrović spremna je za više od 1500 izvođača – vrhunskih glazbenih umjetnika i impresivnih zborova koji će 26. prosinca u 20 sati nastupiti na tradicionalnom koncertu Božić u Ciboni. Na koncertu će sudjelovali glazbenici svih naraštaja, od dječjih zborova preko brojnih kulturno-umjetničkih društava do već afirmiranih umjetnika. Božićne pjesme ove će godine izvesti –Antonela Doko, Boris Ćiro Gašparac, Damir Kedžo, Danijela Pintarić, Dino i Karla Miklaužić,Đani Maršan, Ervin Baučić, fra. Ante Kazoti i s. Josipa Otahal, Jana Pogrmilović i Filip Filipović, Josipa Lončar, Lela Kaplowitz, Lidija Horvat,  Mateo Pilat, Petra Pia Kartelo, Renata Sabljak i Zoran Tomaić. Na ovogodišnjem koncertu nastupit će i Gazde,  Klapa Ošjak i Zvjezdice. Sve izvedbe pratit će glazbenici Orkestra Kazališta Komedije i Jazz orkestra HRT-a pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.

Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom  gradonačelnika Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina ovaj tradicionalni koncert prenositi na Drugome programu Hrvatskoga radija i na Drugome programu Hrvatske televizije.

Na kraju koncerta posjetiteljima u dvorani te gledateljima i slušateljima HRT-a tradicionalnu božićnu čestitku uputit će zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić te gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni dvorane KC Dražen Petrović i svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna.