Tesla Power House Vas poziva na najelektriziraniji plesni novogodišnji doček u režiji Teslinih DJ-eva. U epicentru zbivanja, Tesla se pokazuje kao odličan jedan izbor za novogodišnji tulum. Odlična plesna glazba, Finger Food by Basta i ograničeni broj osoba jamče ugodnu atmosferu.

Iz Tesle pozivaju da nazdravite novogodišnjim odlukama uz Teslinu ponudu:

– VISOKI STOL (4 osobe) – 300kn po osobi uključuje: 2 boce žestokog pića + sokovi ili 1200kn po visokom stolu

– SJEDEĆI STOL (4 osobe) – 300kn po osobi uključuje: 2 boce žestokog pića + sokovi ili 1200kn po visokom stolu

– SAMO ULAZ: 50KN uz piće dobro došlice

Rezervacije i ostale informacije o preuzimanju/kupnji ulaznica možete dobiti na broje telefona: 091 6196 186
frajle-2

Odlična atmosfera u Tesli bila je i za Badnje večer. Treću godinu zaredom Frajle su održale božićni koncert koji će se dugo pamtiti. Svečana atmosfera, energija ljubavi i zajedništva vladala je u Tesla Power House koncept baru koji je ponovno bio omiljeno mjesto za proslavu Badnjaka. Stotine veselih Zagrepčana i njihovih gostiju pjevalo je hitove kao što su Nedostaješ mi ti, Zar je voljeti grijeh, Meni trebaš ti i brojne druge popularne pjesme u izvedbi kvarteta koji je otpjevao i brojne božićne pjesme.

frajle-1

frajle-3

Nedugo nakon proslave rođendana, Tesla se pokazala kao omiljeno zagrebačko mjesto kad su druženja u pitanju. Veselju u Tesli pridružili su se i Jelena Veljača, Dražen Čuček, Milana Vlaović, Ana Mišečević, bivša manekenka s pariškom adresom Jelena Orešković, PR-ovci Ranko Vučinić, Mate Rončević i mnogi drugi.

jelena-veljaca-i-drazen-cucek-1

Jedinstveni interijer ovog koncept bara posvećen je osobi čije je djelovanje promjenilo svijet, velikom izumitelju Nikoli Tesli. Originalni predmeti kao što su motorkotač te brojni drugi proizašli iz pogona tvornice Tesla inspiracija su svim mladim kreativcima i neafirmiranim umjetnicima čija djela tek dolaze. Tesla svoj bogati slavljenički program nastavlja dočekom Nove godine.