Tunel Grič
Tunel Grič

Božić je prošao, a i vi ste prošli ponudu svih adventskih kućica? Sigurno postoji još nešto što će vas oduševiti. Uz brojne kućice, slastice i kobasice, blagdansku čaroliju osjetite i u Tunelu Grič!

– Tunel Grič je, meni osobno, najveća atrakcija na Adventu u Zagrebu. Pogotovo sada kada je i prigodno ukrašen. Poseban je doživljaj hodati Tunelom. Kad god idem na Advent, prošećem i Tunelom jer je zaista lijep – sa smiješkom kaže Anamarija iz Trnovčice, velika ljubiteljica zagrebačkog Adventa.

Hodajući Tunelom, slušajte božićnu glazbu, a sniježni ambijent Tunela neka vas podsjeti na blagdane i snijeg, koji ni ove godine nije zabijelio Zagreb za Božić.  Posjetiteljima Griča sviđa se šetnja uz fotografiranje. dvije prijateljice iz Trnskog, Ivanu i Saru, Tunel je ostavio bez daha svojim sniježnim ukrasima, božićnim drvcima i rasvjetom.

– Ovdje smo prvi puta, ali sve nam je jako lijepo, ukrasiti Tunel Grič bila je jako dobra ideja – zaključile su djevojke i ovaj turistički trenutak obilježile zajedničkom fotografijom.

Autor: Vedrana Mišković

gric2 gric3