Martina Ipša je jedna od začetnica stand up komedije u Sloveniji i je jedna najboljih slovenskih stand up komičarki. Iza sebe ima višegodišnje iskustvo i brojne nastupe u državama regije, a i diljem Europe. Svojim je humorom nasmijala na tisuće ljudi i samim time dokazala kako žene i još k tome Slovenke itekako imaju smisla za isti.

Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, je popularna kod publike različitih profila. U 10 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina i piše komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija.

Prošli je puta show bio rasprodan, a vi dođite otkriti zašto

Kada nas je Martina posjetila prvi puta, show je bio rasprodan do zadnjeg mjesta, a dojmovi publike bili su više nego odlični.
Sada će drugi put u Hrvatskoj nastupiti i to 29.12. sa svojim one woman showom „Žena za volanom“, koji će biti kombinacija najboljih, najudarnijih i naravno najsmješnijih fora.

Odgovoriti će na mnoga pitanja:
Kakav je odnos između Slovenije i Hrvatske?
Kako razmišljaju žene?
Kako izdržati dugo u vezi?
Kako je moguće da je neko sa 2x idealne težine tako seksi?
I naravno najstarije pitanje svih vremena: Da li neko iz Slovenije može biti smiješan?

Nastup će se održati 29.12. u 20.30 h, a cijena ulaznice iznosi 40 kn.
Rezervacije možete napraviti na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili putem maila na ulaznice@studiosmijeha.hr
(PR/Studio smijeha)