Snimku borbe Mirka Cro Copa Filipovića protiv Muhammeda ”King Mo” Lawala na Novoj TV gledalo je 693.478 gledalja*. Spektakularnu pobjedu Mirka nokautom pratio je gotovo svaki drugi gledatelj pred TV ekranom pa je tako snimka borbe ostvarila 46,0 posto udjela u gledanosti. Prijenos cijele manifestacije uživo putem portala gol.hr pratilo je 140.281 jedinstvenih korisnika, a video snimke borbi s manifestacije na portalu pogledalo je 265.668 jedinstvenih korisnika.
Gledatelji će i iduću polufinalnu Mirkovu borbu moći pogledati na Novoj TV i to u subotu u 20 sati i 55 minuta, a ovisno o ishodu meča i finalnu borbu za naslov prvaka.

U subotu u sklopu Final round Rizin Fighting World GP 2016 našeg Mirka u polufinalnoj borbi čeka 180 kg težak Estonac Kaido ”Baruto” Hoovelson. Mirko će u jednom danu morati pobijediti dvije borbe kako bi se domogao Rizinovog pojasa prvaka. U prvoj borbi ga očekuje spomenuti Estonac Baruto, a ukoliko prođe u finale tamo će ga čekati pobjednik iz meča Valentin Moldavsky protiv Amira Aliakbarija.
Sve Mirkove borbe gledatelji će moći pratiti pod komentatorskom palicom Vlade Bobana i sukomentatorom Zelgom Galešićem, MMA borcem. Istinski ljubitelji ovog sporta moći će i uživo (besplatno) pratiti sve borbe finalnog spektakla iz Tokya, na portalu Gol.hr koji od 7 sati prenosi polufinala i finale.