05.01.2017. godine u Vintage Industrial Baru, Savska cesta 160, Zagreb, će se održati humanitarni koncert za Indigo njuške , a glavni pokretač i organizator je jedna od najpoznatijih Hrvatskih vokalistica Zdenka Kovačiček.
Zdenka Kovačiček je velika ljubiteljica životinja i imala je priliku upoznati dio pasa pod skrbi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo te se je odlučila pomoći na sve moguće načine, a prvi korak je Humanitarni koncert.

Njuška koja je najviše dirnula gospođu Zdenku je pit bull dedek Iggy Pop koji je svoj život proveo na metar lanca u užasnim uvjetima. Nalazi se pod skrbi Indiga preko godinu dana , a razlog što ne može pronaći zauvijek dom je zato što je dedek.
Udruga Indigo trenutno skrbi za preko 80 pasa od kojih se dio nalazi na privremenom terenu u Rakitju, dio na plaćenom smještaju u hotelu za pse i dio kod teta čuvalica. Indigo je financiran isključivo od donacija dobrih ljudi te Vas ovim putem pozivaju na koncert i pomognete njuškama u pokrivanju troškova hrane, smještaja te veterinarskih troškova.
Uz sve Indigovke mole sve zainteresirane ljude koji žele postati volonteri da se jave.
Ono što im je uz navedeno dodatno potrebno su interaktivne igračke za pse te ponajviše privremeni udomitelji, a naravno svi zajedno bi bili najsretniji da njuške pronađu zauvijek domove.

Na koncertu će nastupiti Zdenka Kovačiček sa svojim bendom, izvodeći pjesme Janis Joplin, također nastupat će i bendovi DemeNtronomes, 4head te Flashback, a cjelokupan događaj će započeti Carla Belovari koja je ujedno bila i teta čuvalica Udruge Indigo te je i sama udomila psa iz Indiga. Program vodi poznata glumica Monika Mihajlović, a za zabavu gostiju tu je i Mario Kovač u ulozi DJ-a.

Pitali smo gospođu Zdenku zašto baš Indigo i zašto baš Iggy Pop :
“Jako volim životinje i uvijek sam imala ljubimce, a uz to udomljavala sam i često pomagala pri udomljavanju napuštenih njuškica. Tako sam došla i do Udruge Indigo i Iggyja, čiji pogled pun godina i briga jednostavno nisam mogla zaboraviti. Željela sam mu nekako pomoći da ponovno osjeti ljubav i pripadnost te proživi svoje posljednje godine drugačije. Stoga sam odlučila pokrenuti ovu akciju i organizirati koncert. Pomozimo zajedno učiniti nešto za ovaj jedan, ali vrijedan pseći život.”
Zdenka Kovačiček

Ovim putem Vas ordganizatori pozivaju na zajedničko druženje i uživanje u odličnoj glazbi.
Ulaz je dobrovoljna donacija

PROGRAM :
Ulaz 21h
Dj Mario Kovač
Glazbeni dio
Početak 22h