Posljednje dane Adventa na Strossmayerovom trgu možete pogledati četiri zanimljive predstave i plesati uz bend Le Chicks !

Omiljeni Advent za djecu i one koji se tako osjećaju, Kod Rudolfa na Strossmayerovom trgu, bliži se kraju! Za završetak smo pripremili brojna događanja kako bi još jednom razveselili naše najmlađe i rasplesali one nešto starije.

U petak, 6.01., s početkom u 12,00 sati, dovedite svoje klince i klinceze na veselu, glazbenu, interaktivnu predstavu U duru i molu za vrtić i školu, a navečer od 20,00 sati možete se ugrijati uz četiri raspjevane „mačke“ benda Le Chicks! Cure su već gostovale na Strossmayerovom trgu i uz obrade starih i novih hitova rasplesale cijeli trg.

U subotu, 7.01., će biti izvedene čak dvije predstave; u 11,00 sati humoristična predstava Životinjsko carstvo nasmijati će klince do suza dok će maskote iz predstave dijeliti čokolade i bombone, a već u 12,00 sati započeti će predstava Snježna staza dobrog Djeda Mraza, priča s temom zime, darivanja, snijega i praznika. Navečer od 20,00 sati ne propustite nastup mlade DJ Eve.

Nedjelja 8.01., ujedno i posljednji dan ovogodišnjeg Adventa, biti će posebno zabavna, ali i poučna kroz predstavu Gdje li raste zdrava hrana, usred polja ili stana? u kojoj će pričati papagaj, konjić i krava o tome što treba jesti da bi ostali zdravi cijele godine. Predstava će započeti u 12,00 sati.

Cijelog vikenda moći ćete crtati na likovnim radionicama u grijanoj igraonici kao i oslikavati lice, a ako poželite još sadržaja onda su uvijek tu slatki poniji koje čak i najmanja djeca mogu jahati kao i na vrtuljku se vrtiti.

Sve predstave su besplatne kao i likovne radionice zato nema isprike da se ovog posljednjeg vikenda ne vidimo kod Rudolfa!

Program „Kod Rudolfa“ možete pratiti na Facebook stranici: www.facebook.com/kodrudolfa!
Foto: Nikola Madunović
(PR)