Na sjednici predsjedništva zagrebačkih Reformista održanoj u utorak u Zagrebu osnovan je izborni stožer za nadolazeće lokalne izbore u Gradu Zagrebu.
Zagrebačke Reformiste će u predizbornoj kampanji predvoditi Robert Hirc, član nacionalnog predsjedništva stranke, Alenka Košiša Čičin Šain, glavna tajnica stranke i članica nacionalnog predsjedništva, Nevenka Lasić, potpredsjednica zagrebačkih Reformista i Tihomir Novotni, potpredsjednik zagrebačkih Reformista. Nevenka Lasić je imenovana izvršnom direktoricom kampanje.

– Zagrebački Reformisti su i dosad javno predlagali projekte iz područja gospodarstva, kulture, prometa, zdravstva, socijalne skrbi, turizma i dr., ali i ukazivali na probleme u našem gradu. Namjeravamo to još aktivnije činiti i u budućnosti. Politiku doživljavamo kao mjerljivu disciplinu, koja mora isporučiti rezultate, a nositelji takve politike u upravljanju novcem građana moraju imati odgovornost imenom i prezimenom. U Zagrebu smo priveli kraju izgradnju stranačke infrastrukture te ćemo se još intenzivnije posvetiti problemima koji tište građane po Gradskim četvrtima i Mjesnim odborima. Reformisti će na lokalnim izborima imati vlastitu stranačku listu za Gradsku skupštinu Grada Zagreba, za svih 17 Vijeća Gradskih četvrti i za veliki broj Mjesnih odbor – izjavio je Robert Hirc, te naposljetku zaključio kako će o ‘eventualnoj predizbornoj suradnji s drugim političkim strankama razgovarati projektno i neće se baviti ideološkim temama’.