Ana Rucner večeras je svojim atraktivnim nastupom oduševila šestotinjak američkih turista, koji su svoj posjet Dubrovniku započeli na najbolji mogući način.

Ana Rucner
Ana Rucner

Ana je izvela svoj najtraženiji program World Classics & Croatian Beauties. Dok je svirala iza nje su se na video zidu prikazivali spotovi s ljepotama Hrvatske koji su oduševili sve turiste. Provela ih je kroz nacionalni park Plitvice, ljepote Istre upoznali su uz tradicionalnu pjesmu Krasna zemljo Istro mila, prekrasnu Korčulu predstavila je kroz Morešku, a posebnosti domaćina Dubrovnika upoznali su kroz vrlo temperamentnu izvedbu tradicionalnog Linđa.Ana Rucner koncert

Američki turisti imali su priliku vidjeti i jedan od najatraktivnijih i višekratno nagrađivanih spotova Oda radosti , a veliki pljesak izazvao je i najnoviji spot Alkarski ponos, snimljen povodom 300. godišnjice Sinjske alke koji će uskoro s Anom krenuti i izvan granica Hrvatske.

Koncertu je nazočio i Niko Bulić, bivši direktor HTZ-a kojem je Ana javno zahvalila i pozdravila ga kao osobu zbog koje danas gosti imaju prilike kroz njen nastup upoznati ljepote Hrvatske. .