Marko Melčić

SDP-ovac Marko Melčić na Facebooku je komentirao slučaj optužbi za obiteljsko nasilje koje je protiv Borisa Lalovca iznijela bivša supruga Tončika Anastasia Lalovac.

Naime, nakon emisije Bujica u kojoj je emitirana snimka za koju Tončika Lalovac tvrdi da je autentična, a na kojoj se čuju uvrede koje joj je uputio bivši suprug, Boris Lalovac oglasio se priopćenjem i naveo kako se povlači iz javnosti.

Njegovo priopćenje poslano je iz Ureda za odnose s javnošću SDP-a, ali vrh stranke nije se posebno očitovao. Evo što je napisao stranački kolega:

‘Ne gledam inače Bujicu ali večeras vrtim daljinski i imam što vidjeti.
Boris Lalovac maltretira suprugu koja boluje od dva karcinoma!!! Krajnje gadljivo.
I ljubuje s tajnicom umjesto da njeguje suprugu koju je doveo iz Kanade. Supruga ima neki biznis i novaca pa Lalovac od nje potražuje alimentaciju!?
Bojim se da je politička karijera Borisa Lalovca gotova. A tako je lijepo počeo. 919 glasova na Konvenciji. Drugoplasirani odmah iza dr Rajko Ostojić. I potpredsjednik Stranke.
A rekao mu je Prka da ne očekuje zaposlenje ikad više u nekoj banci.
Sam pao sam se ubio.
Moglo bi biti još kolateralnih žrtava u SDP-u. Iz Zokijeve klike.
A čak su se puštali glasovi da bi Lalovac mogao biti gradonačelnik Zagreba! Sutra je sjednica Predsjedništva i inače simpatični Fred Matić je također danas najavio da želi biti gradonačelnik Zagreba, kaj je i on poludel?
Velimir Bujanec iz donešenog materijala majstorski skrojio optužnicu, neobranjivu. Uveo u emisiju i odvratnu Željku Markič i Čavaricu, ali to je nebitno i prekomjereno granatiranje’

U komentarima na svoj post Malčić također navodi:

‘Velimir Bujanec i Markička su svašta nakitili ali ja sam slušao gospođu što govori i ona mi je uvjerljivija od političara i Zokijevog potrčka. No bumo videli. Na sudu. A možda i ranije.’