Medveščak
Zagreb, 30.09.2015 - Utakmica 16. kola hokejaške KHL lige Medvešèak - Neftehimik u zagrebaèkom Domu sportova. foto HINA/ Denis CERIÆ /dc

Veliki val hladnoće zapljusnuo je Hrvatsku, a najugroženiji su ponovno oni koji imaju najmanje. Da im trenutno barem nekako olakša situaciju, energična ekipa udruge Portal dobrote, čiju su akciju ‘Da niti jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno’ Medvjedi podržali 2014. i 2015. osiguravši sa svojim navijačima i partnerima nekoliko tisuća dnevnih obroka za hrvatske učenike, pokrenula je inicijativu ‘Jakna za drugoga’.

– Donesite svoje zimske jakne koje više ne nosite ili uzmite jednu ukoliko vam je potrebna. Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju doma ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja. Budite i na ovaj način dio jedne lijepe humanitarne priče – poručili su iz udruge Portal dobrote čijoj se akciji od danas pridružuju i zagrebački Medvjedi.

– Ideja je jednostavna, dobrim djelom možete ‘kupiti’ ulaznice za iduće dvije domaće utakmice Medveščaka koje se u Domu sportova igraju danas (petak, 13.01., 19h) i u idući utorak (17.01., 19h). Donesite zimski kaput ili jaknu; ili šal, kapu i rukavice; ili tople cipele i tople zimske čarapre u očuvanom stanju na blagajnu Doma sportova i dobit ćete dvije (besplatne) ulaznice za odabranu utakmicu. Ukoliko već imate ulaznice za jednu od ove dvije utakmice, možete odabrati neku drugu domaću KHL utakmicu do kraja sezone za koju želite ulaznice. Naravno, bez obzira na ulaznice, pozivamo sve navijače da podrže akciju naših partnera Portal dobrote i pregledaju svoje ormare postoji li u njima spomenuta odjeća koju više ne nose te postanu dijelom jedne lijepe tople priče – objavili su iz kluba Medveščak.

(medvescak.com)