Glazbenica Nina Badrić razveselit će zagrebačku publiku kao gošća gala koncerta Četiri Tenora i prijatelji, a koji će se održati 7. veljače u 19.30 sati u Lisinskom. Jedna od najpopularnijih hrvatskih glazbenica, čije pjesme već niz godina osvajaju srca domaće ali i inozemne publike, najavljuje nesvakidašnju glazbenu priču u kojoj će u pratnji orkestra izvesti neke od svojih najljepših hitova.

– Ovo je priča koja ima svoju tradiciju u borbi protiv opakih bolesti. Zbog toga mi je iznimna čast biti dio ovog humanitarnog koncerta u društvu najvećih glazbenih velikana. Svojom postojanošću dokazali su da se ne predaju, a to je i moja poruka svima onima koji u ovim trenucima vode svoje najveće životne borbe  – izjavila je Nina Badrić.

Domaćini dugo iščekivanog koncerta koji predstavlja pravi užitak za ljubitelje odlične glazbe su Četiri Tenora – Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco, Vladimir Garić i Marko Škugor. Na pozornici Lisinskog, uz Ninu,  pridružit će im se i operna diva Dubravka Šeparović Mušović.

Povodom obilježavanja 50. obljetnice Lige za borbu protiv raka gala koncert Četiri Tenora i prijatelji održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba. Prihod od koncerta u cijelosti je namijenjen nadolazećim aktivnostima Hrvatske lige za borbu protiv raka koja se već pet desetljeća svim sredstvima bori protiv jedne od najsmrtonosnijih bolesti današnjice.

Ulaznice za gala koncert Četiri Tenora i prijatelji mogu se kupiti  po cijenama od 120, 160, 200 i 220 kuna na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, u sustavu Ulaznice.hr te u agenciji Scardona, Srebrnjak 64.