Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se dogodila u ulici Amerikanska 41 u Zagrebu. U naletu kamiona poginuo je radnik Čistoće.

Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izrazili su duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku.

– Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane. Iako su sve nadležne službe reagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku,  nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost,  došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti  – priopćili su iz Čistoće.

Kako saznajemo, do utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okončanja istrage, radni zadaci nadležnih za vozni park podružnice Čistoća bit će dodijeljeni drugim zaposlenicima.