Pjevački par Damir Kedžo i Zsa Zsa u potpunosti su osvojili 64. izdanje Zagrebačkog festivala, pobijedivši s pjesmom ‘Sve u meni se budi’.

Podsjetimo kako je ova pjesma izašla iz iznimno uspješne autorske radionice Ante Pecotića, a nakon samo nekoliko tjedana emitiranja zasjela  je na vrhove radijskih top lista.

– Ne znam kad sam bio toliko mirniji na sceni. Nije bilo čak ni želje za pobjedom, to je u glazbi najmanje bitno. Mislim da govorim i u ime Zsa Zsa  kada kažem, da smo samo htjeli predivnu pjesmu podijeliti s vama i otpjevati je iz srca uživo. Hvala orkestru koji nas je pratio besprijekorno, bilo je iznimno zadovoljstvo pjevati u takvim uvjetima. Oko niti jedne pjesme se do sada nisam toliko angažirao kao oko ove, olakotna okolnost je bila ta da mi je Ante Pecotić dao povjerenje da odaberem pravu osobu za aranžmana – kazao je Kedžo.

Ni sama Zsa Zsa uzbuđenje i oduševljenje pobjedom i nastupom nije krila, rekavši ‘Hvala ti Damire što mi puniš baterije svaki put kad pjevamo ovu pjesmu! Hvala za sve što jesi, motivator, osoba od koje svakodnevno učim, a prije svega prijatelj’.

Nošen ovom pobjedom Damir Kedžo, nakon Zagrebačkog festivala, nastavlja sa pripremama za prvi solistički koncert u Tvornici, na Valentinovo 14.02.2017..