Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor i ove godine organizira školu trčanja koja počinje 3. travnja, a završava krajem listopada.

Škola trčanja namijenjena je potpunim početnicima kao i trkačima i rekreativcima  s iskustvom koji će uz stručno vodstvo podići svoje trčanje na višu razinu ili se pripremiti za svoju prvu utrku,cener, polumaraton ili maraton.

Škola trčanja Samobor omogućava stručan i kvalitetan program treninga pod vodstvom voditelja grupa s velikim iskustvom u sportu, rekreaciji, ali i sportskoj edukaciji.
Treninzi Škole trčanja Samobor u proljetnim i ljetnim mjesecima održavaju se na atletskom stadionu u Bivšoj vojarni Taborec, kao i u parku Anindol, iznad Vugrinščaka.
Ove godine Škola započinje uvodnim sastankom u petak, 24. ožujka, nakon čega će se održati inicijalni treninzi, 27., 29. i 31. ožujka, a sami treninzi krenut će od ponedjeljka, 3. travnja i održavat će se svaki tjedan do kraja listopada, ponedjeljkom, srijedom i petkom u 18:30sati, u nekoliko grupa, što ovisi o broju polaznika.
Osim treninga, povremeno će se organizirati i predavanja, a organiziraju se i različita druženja polaznika, s ciljem stvaranja pozitivne atmosfere i stjecanja novih poznanstava i prijateljstava.

Prijavni obrazac nalazi se na linku: https://goo.gl/forms/eVA11y8l76I4x48h1, a sve obavijesti šalju se e-mailom.

Više informacija na: skolatrcanja@kciptsamobor.hr, Facebook stranici Škola trčanja Samobor ili http://kciptsamobor.hr/.