U svom nedjeljnom pobjedničkom govoru novi-stari gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će jedna zagrebačka usluga ovih dana ići cijenovno dolje, a danas je i otkrio o čemu se radi. Na svim gradskim bazenima (onima kojima upravljaju Sportski objekti) cijene ulaznica biti će između 40 i 66 posto niže.

Nove cijene na snazi će biti od sutra, što znači da će cijena dnevne ulaznice za gradske bazene za odrasle radnim danom pojeftiniti s 20 na 10 kuna, a vikendom s 25 na 15 kuna. Za djecu, invalide i umirovljenike cijena će radnim danom biti smanjena s 15 na 5 kuna, a vikendom s 20 na 10 kuna. Mjesečne ulaznice pojeftinit će na 150  kuna za odrasle, odnosno, 100 kuna za  za djecu, umirovljenike i invalide. Godišnje ulaznice iznosit će 1500, odnosno, 800 kuna, a godišnje za sve bazene 1600, odnosno, 900 kuna. Dnevna obiteljska ulaznica umjesto sadašnjih 60 kuna bit će 30 kuna.

Obećao je Bandić provesti anketu kako bi se građani izjasnili o radnom vremenu pojedinih bazena, odnosno, kako bi se radno vrijeme prilagodilo potrebama građana. Obećao je i uvođenje automatske naplate ulaznica.