Vinart Grand Tasting pozivni je festival na kojem će se treću godinu zaredom predstaviti 120 probranih vinara iz Hrvatske regije i svijeta. Festival se profilirao kod stručne javnosti i potvrdio svoje mjesto među sve brojnijim vinskim događanjima, a osim profesionalaca pozvani su i svi zaljubljenici u vino.

Tijekom festivala koji počinje u petak, 2. ožujka, a održava se u Laubi i traje dva dana, posjetitelji će imati priliku kušati vina koja su svojom kvalitetom predvodnici u svom cjenovnom razredu na hrvatskom tržištu.

Cilj Vinart Grand Tasting festivala nije samo promocija vinara i svijeta vina, već i poticanje razvoja kulture vina u Hrvatskoj.

Cijena dnevne ulaznice je 150 kn osobi i uključuje bon od 40 kn kojeg možete na potrošiti na vožnju taksijem nakon posjeta festivalu ili u Pop-up Vinoteci u kojoj će se moći kupiti predstavljene etikete koje su teže dostupne na tržištu.


Uoči festivala, Vinart Grand Tasting i ove je godine pripremio bogat program zanimljivih i atraktivnih radionica koje će se održati u hotelu DoubleTree by Hilton, a počinju ovaj petak, 23. veljače i trajat će do 1. ožujka.