Zagrebački novinari očito nisu dovoljno kvalitetni i dostatni gradonačelniku Milanu Bandiću pa je on odlučio u glavni grad Hrvatske dovesti kolege iz Podravine da poboljšaju kvalitetu medijskog izvještavanja o gradskim događanjima. Aktom gradonačelnika odobrio je za tu svrhu isplatu 100 tisuća kuna tvrtki Prigorski media d.o.o. iz Križevaca.
-Prigorski Media d.o.o. se obratio gradonačelniku Milanu Bandiću s ponudom za medijsko praćenje događaja na području grada Zagreba.
Veliki broj različitih aktivnosti i događaja na području grada Zagreba, potreba kvalitetnog informiranja i njihove selekcije po važnosti i značaju, zahtijevaju visoku razinu stručnosti, znanja i profesionalnosti – kratko je obrazložio gradonačelnik svoju odluku. Inače, grad Zagreb svake godine raspisuje natječaj za sufinaciranje raznih medija, pa tako i elektroničkih, ali na tim natječajima postoji i jedan bitan uvjet kojeg ova medijska kuća ne bi mogla zadovoljiti i da se na njega javila. Naime, jedan od uvjeta natječaja je i da je izdavač medija registiran ili posluje na području grada Zagreba.