Ljeto na Zrinjevcu i ove godine nudi odlične sadržaje i sjajnu zabavu. Za dobru atmosferu svakako je zaslužan i šarmantni gondolijer koji u centar Zagreba donosi dašak Venecije.

Popularni talijanski prosecco u posljednjih je desetak godina postao globalni trend, a Astoria vina i prosecca danas se poslužuju u najekskluzivnijim restoranima i vinskim barovima. Renomirani talijanski brand Astoria ovoga ljeta Zagrepčanima i gostima grada odlučio je poslati malo talijanskog šarma. Brand Astoria njeguje dugu tradiciju proizvodnje vina, a značajan je naglasak na proizvodnji pjenušca zaštićenog imena prosecco.

Astoria vina proizvode se na imanju Val De Brun u Refrontolu, u srcu DOCG zone
Conegliano – Valdobbiandene, jednom od najljepših područja uzgoja vinove loze u Italiji.
Ovo je područje glasovito po svojoj klimi, a ističe se usklađenim nizom brežuljaka i
vinograda. Astoria Millesimato Valdobbiadene, prosecco je po kojem je brand Astoria poznat, a karakterizira ga izrazita voćnost i elegancija.

Ovoga ljeta uz brand Astoria na zabavan način možete osjetiti duh Venecije u samom centru Zagreba. Gondola i gondolijer svakako su odlična atrakcija za sve posjetitelje, a onima najmaštovitijima donijet će i vrijedne nagrade. Za vrijeme trajanja manifestacije Ljeto na Zrinjevcu, do 5. kolovoza na društvenoj mreži Instagram objavljujte svoje fotografije s gondolijerom, a Astoria će vas svakodnevno prigodno nagraditi bocom prosecca! Nemojte zaboraviti staviti hashtagove #astoriawines i #ljetonazrinjevcu! Ovoga vikenda na Zrinjevcu očekuju vas i hostese.

Tijekom Ljeta na Zrinjevcu, na atraktivnim terasama ugostiteljskih objekata možete kušati
odabrane etikete prosecca: Astoria Fashion Victim Rose Extra dry, Astoria Fashion
Victim Moscato Rose Dolce i Astoria Cordiere Valdobbiadene Extra dry ovo će ljeto  učiniti još posebnijim.

Astoria Fashion Victim Rose Extra dry ugodno je slatkast pjenušac koji mekoćom podsjeća na Millesimato, ali ima znatno izraženiju voćnost. Dobiven je kupažiranjem bijelih i crnih sorti grožđa te posjeduje miris koji obiluje aromama maline i jagode u kombinaciji s cvijetom bagrema i jabukama. Iznimno je atraktivan i na finišu koji karakteriziraju mekoća i zaokruženost.
Astoria Fashion Victim Moscato Rose Dolce desertni je pjenušac s vrlo jakim i intenzivnim mirisom muškatnog tipa, s aromama jagode, cvijeta ljubičice i crvenih delišes jabuka. Dobiven je od muškatnih sorti iz vlastita vinograda. Sladak i mirisan, tipičnog desertnog karaktera, za posluživanje uz slastice ili voće.
Astoria Cordiere Valdobbiadene Extra dry najpopularnija je i jedna od najzaslužnijih
etiketa za trenutni prestižan status vinarije. Izraženije je boje jer je punih mjesec dana po
fermentaciji provela u kontaktu s bobicama grožđa. Bogata, kremozna i potpuno razvijena
okusa s puno svježine. Izvrsno funkcionira kao aperitiv, ali još bolje uz laganu hranu poput
ribe i salata s tjesteninom.

Za potpuni doživljaj, prosecco rashladite na temperaturi od 5 do 6 ° C.

PR: Light komunikacije