S početkom nove godine stigli su i informativni upiti neki marketinških agencija o broju i strukturi naših posjetitelja. Ovim putem želimo obavijestiti naše čitatelje i posjetitelje ono što obavještavamo i agencije. Od ove godine portal dalje.com takve podatke ne daje nikome. Čitatelji i njihova privatnost nam je bitnija od interesa potencijalnih oglašivača o njima i njihovim navikama. Privatnost čitatelja je na ovim stranicama zaštićena. O svojim čitateljima i posjetiteljima mi od ove godine prikupljamo putem cookiea samo najminimalnije podatke koji su potrebni da bi cms normalno funkcionirao i bio zaštićen od napada i na koje nas obvezuje google koji nas indeksira u svojim pretragama. No, ni google nema kompletne podatke jer nisu sve naše stranice i objave uključene u njihovo indeksiranje. Tako će od bilo kakvog indeksiranja maksimalno biti zaštićene privatne stranice članova našeg kluba kojeg ćemo ponovno pokrenuti ove godine. Članovi kluba portala dalje.com moći će postati samo one osobe čiji će stvarni identitet provjeriti uredništvo portala. I samo će članovi kluba portala dalje.com uskoro ponovno moći komentirati i članke na portalu i sudjelovati u raspravama na našem forumu, ali pod uvjetom da to čine pod punim i pravim imenom i prezimenom.

Mi ćemo sve činiti da vam informacije koje objavljujemo budu istinite i višestruko provjerene pa i po cijenu velikog kašnjenja ili ne objavljivanja vijesti, informacija, video i foto materijala od vašeg potencijalnog interesa. Vjerujemo kako time nećete biti uskraćeni jer na internetu postoji velika konkurencija.

U nadi kako ćete nas čitati i dalje, mi ćemo se truditi pisati još pažljivije i obazrivije. S namjerom vas ionako nikada nismo lagali ni obmanjivali ni clickbait naslovima, a kamoli lažnim informacijama. Ako smo to učinili nenamjerno, primite još jednom našu iskrenu ispriku.