Dvojica poznatih ruskih komičara nazvali su Eltona Johna i predstavila se kao Vladimir Putin i njegov glasnogovornik, u što je slavni britanski pjevač potpuno povjerovao, objavila je Komsomolskaja Pravda u četvrtak.

Vladimir Krasnov i Aleksej Stoljarov nazvali su Eltona Johna pošto je ovaj izjavio da bi želio izravno razgovarati o pravima homoseksualaca u Rusiji.

“Mislili smo da ga Putin vjerojatno neće nazvati ili se s njime sastati, ali ispalo je da je Elton stvarno čekao taj poziv pa je brzo povjerovao da je razgovor stvaran”, rekao je Stoljarov koji odlično govori engleski pa se predstavio kao glasnogovornik Dmitrij Peskov. Krasnov je potom odglumio Putina.

Elton John se na svom Instagramu javno zahvalio Putinu što ga je nazvao. “Radujem se skorom sastanku u četiri oka i razgovoru o LGBT pravima”, napisao je pjevač.

Kremlj je vrlo brzo demantirao da se to dogodilo. “Ne znamo tko je nazvao gospodina Eltona Johna, ali predsjednik Putin sasvim sigurno nije”, objavio je ‘pravi’ Dmitrij Peskov.

Elton John nije prva žrtva ove dvojice komedijaša. Slično su već prevarili bivšeg gruzijskog predsjednika Mihaila Sakašvilija, gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička i bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka, među ostalima.

(Hina)