Djeca iz Maksimira koja često posjećuju Životinjski kutak, zagrebački info centar za sva životinjska pitanja, cijelo su ljeto prodavala i skupljala donacije za Dumovec. U znak zahvalnosti voditeljica skloništa Tatjana Zajec pozvala ih je da se zajedno druže.

Petero plemenitih klinaca koji vole životinje i žele im pomoći, u društvu svojih mama i baka, imali su svečanu primopredaju poklon bona za 600 kn koje su djeca skupila za donaciju Azilu Dumovec.

Djeca su ljetos prodavala školjkice, keksiće, kolačiće i druge sitnice na štandu u Maksimirskoj, a sve je bilo za azil Dumovec. Skupili su 600 kn i to su htjeli u Životinjskom kutku donirati za Dumovec pa smo im to i omogućili, a htjeli smo im se ujedno i zahvaliti za trud.

Nakon što su predali donaciju voditeljici azila gosp. Tatjani Zajec, zahvalila im je s ekipom iz Kutka i podijelila sitne darove zahvale.

Zahvalni su im i štićenici azila, napušteni psi koji čekaju svoje udomitelje, jer će ovakva plemenita djeca odrasti u odgovorne građane koji će brinuti za životinje.