Severina i grčki glazbenik Antonis Remos nastupili su zajedno u košarkašoj zadarskoj dvorani Krešimir Ćosić, ususret otvorenju drugog po redu Zadar Doğuş Basketball Tournamenta, koji se održava od danas do 27. rujna.

Na ovogodišnjem Zadar Doğuş Basketball Tournamentu nastupa čak pet euroligaša. Olympiacos, Bayern, Crvena zvezda, Fenerbahçe, Darüşşafaka Doğuş te Zadar borit će se idućih dana za naslov drugog pobjednika najjačeg europskog pripremnog turnira. Uz brojne popratne aktivnosti tu su turnir u basketu u danima vikenda na Forumu, Kids’ day, brojni players partiji, ali i susreti gospodarskih delegacija iz zemalja sudionika turnira.

Ulaznice za turnir koji se igra od 24. do 27. rujna u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru mogu se kupiti online na stranicama i svim prodajnim mjestima Ticketshopa. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna za dnevnu ulaznicu, odnosno 140 kuna za komplet ulaznica za svih devet utakmica. Djeca do 14 godina koja dolaze u pratnji roditelja s kupljenom ulaznicom imaju besplatan ulaz u dvoranu na utakmice.

Dogus Grupa osnovana je 1951. Aktivna je u osam ključnih tvrtki i koristi stil upravljanja koji je istovremeno usredotočen na kupca i produktivnost. Zapošljava gotovo 50.000 zaposlenika kroz više od 250 tvrtki. Dogus grupa sudjeluje u nekoliko društveno odgovornih i sponzorskih projekata s posebnim naglaskom na razvoj djeteta, obrazovanje, okoliš, kulturu, umjetnost i sport. Dogus grupa pouzdan je investitor u sportu na svim razinama, od mladih sportaša do profesionalne košarke. Osim svoje privrženosti prema košarci, Dogus Grupa ima za cilj pružiti jednake mogućnosti u sportu i podizati profesionalne sportaše koji će biti svjesni svoje odgovornosti prema društvu pružanjem razvojne mogućnosti sportašima amaterima od rane dobi. Sada kao član obitelji partnera euroligaške košarke, Dogus grupa bit će u boljoj poziciji nego ikada ostvariti svoje korporativne, društvene i sportske ciljeve.