Uoči treninga na Allianz Areni, gdje će u utorak (20.45 sati) igrati susret 2. kola skupine F Lige prvaka protiv Bayerna, trener hrvatskog nogometnog prvaka Dinama Zoran Mamić izjavio je kako je Bayern trenutno najbolja momčad na svijetu.

“Igramo protiv trenutno najbolje ekipe na svijetu i velika je čast biti tu. Cijenimo ih, znamo koliko su kvalitetni i moćni, ali i oni su ljudi od krvi i mesa, dat ćemo sve od sebe pa nakon utakmice vidjeti kako će završiti. S obzirom na kvalitetu Bayerna je logično da ćemo se morati braniti, ali ne želimo razmišljati samo o obrani. Naravno, hoće li nam oni dopustiti da zabijemo gol i probamo doći do dobrog rezultata ćemo vidjeti sutra”, rekao je trener Dinama.

Uz trenera, na službenoj konferenciji za novinare bili su i kapetan momčadi Domagoj Antolić, te Marko Pjaca.
“Velika nam je čast biti ovdje, oni su favoriti za osvajanje Lige prvaka i na nama je dati sve od sebe i tražiti svoju šansu.  Sigurno će biti teško, ali sportski je nadati se i tražiti priliku”, rekao je Antolić, a slično razmišlja i Pjaca.

“Čeka nas vjerojatno najteže gostovanje, vjerujemo u sebe, pokušat ćemo ponoviti utakmicu protiv Arsenala i odigrati što bolje”. (Hina)