Sinoćnji tradicionalni koncert  “Indexi i prijatelji: Da sam ja netko” koji je održan u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog doista je bio koncert za pamćenje, a razgaljena publika uglas je pjevala hitove Indexa koje su izvodili Željko Bebek, Dado Topić, Boris Novković, Massimo, Amel Ćurić, Aleksandra Kovač, Željka Katavić Pilj, Goran Karan, Giuliano, Jelena Tomašević, grupa Azil i drugi.

Pokretač projekta i producent koncerta posvećenog  Indexima, Tomislav Kašljević  ponovno je uspio okupiti  i članove Indexa, nastavljajući tako tradiciju projekta “Indexi  i prijatelji” koja traje još od 2007., uz rasprodane dvorane i hitove koje obožavaju sve generacije.
U postavi Indexa svirali su nekadašnji članovi –  Fadil Redžić, Ranko Rihtman, Neno Jurin,Kornelije Kovač, Peco Petej i Miroslav Šaranović uz  Murisa Varajića.

Emotivno i nostalgično glazbeno putovanje kroz bogati opus kultne sarajevske grupe Indexi privuklo je mnogobrojnu publiku, a među njima i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića. Pjesnikinja Maja Perfiljeva koja je napisala neke od najznačajnijih hitova Indexa kao i pjesmu “Da sam ja netko”, “Sanjam” i “Balada”, izašla je iz publike i pridružila se glazbenicima na pozornici, a koncertu se pridružila i redateljica filma “Ti mene nosiš” Ivona Juka, koja je na koncertu najavila i svoju novu dramsku seriju koja nosi naziv po hitu indexa “Da sam ja netko”.
Goranu Karanu koji je bio jedan od izvođača pripala je i uloga voditelja, pa je publiku upoznao i s angedotama iz perioda nastanka Indexa od 1962. godine nadalje.
Koncert je završen zajedničkom izvedbom hita “Ti si mi bila  naj,naj”, a oduševljena i vidno dirnuta  publika je Indexe i sve pjevače koji su izvodili njihove hitove, jedva pustila s bine.