Zagreb, 1.10.2015. - Predstavljanje Izbornog programa Domoljubne koalicije, predvoðene HDZ-om, "Gospodarski rast, održivi razvoj i zapošljavanje: 5+Hrvatska". Na fotografiji predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. foto HINA / Damir SENÈAR /ds

– Otužno je bilo pratiti kako se netalentirani ministri i premijer na odlasku natječu u smišljanju neduhovitih dosjetki o programu Domoljubne koalicije – stoji u priošćenju koje je HDZ poslao, kako navode, kao odgovor na izjave premijera na odlasku i njegovih ministara o Izbornom programu Domoljubne koalicije.

Nastavljaju kako je podjednako otužno bilo gledati i kako u napadu ljubomore i zavisti Milanović tvrdi da je Predsjednica RH u Sjedinjene Države “otišla u shopping” – premda se sastala s predsjednikom Obamom i održala u ime RH zapaženi govor na Općoj skupštini UN-a.

– Ali, ništa se drugo nije niti moglo očekivati od družine koja si u nedostatku ikakvog programa uzima luksuz gubiti vrijeme na loše viceve i još sitnija podmetanja. Koja nestanak 80.000 radnih mjesta pokušava predstaviti kao gospodarski uspjeh, 320.000 blokiranih kao bolji život, a sabirni centar na Prevlaki kao fatamorganu cijele nacije. Tko nema program – taj se ljuti i zavidi, zaključuju iz HDZ-a.