U nedjelju 4. listopada od 12 sati, na vrhu sljemenskog Bijelog spusta, šestu godinu zaredom održan je Jeti Art projekt u sklopu kojega je sedam umjetnika i umjetničkih kolektiva uz podršku dva dj-a i bogat popratni program oslikalo kućice snowboard kluba te ih tako pripremilo za nadolazeću snježnu sezonu.

I ove su godine poznati ulični umjetnici oslikali kućice, a okupljeni su uz pozitivne vibracije DJ-a i ples sakupljali otpad te tako pripremili svoj zimski dnevni boravak za nadolazeću sezonu boardanja. Na ovogodišnjem izdanju, iz milja zvane kuČice, oslikali su Bare iz Pimp my Pump kolektiva i Modul Osam koji su svojim radom odali počast Zecu, kultnoj sljemenskoj ličnosti i dobrom prijatelju koji svaku zimu s ljubavlju hrani i uveseljava članove kluba, Chez i Sarme, Artuditu, Klara Rusan Klarxy, Dominik Vidović, Bins te Cao Oac, dok su za glazbu bili zaduženi dj-i Kuna i Agregat.

Svi okupljeni su uz umjetnička djela u nastajanju uživali u mnoštvu popratnih sadržaja; stolnom tenisu, slacklineu, badmintonu, frizbiju, plesu na svili, acro jogi, dok su najmlađi zabavu pronašli u pinjati i slatkišima. Naglašen je ekološki karakter događaja te su se i ove godine koristile eko boje na vodenoj bazi koje je ustupila tvrtka JUB, a pojedinci koji su prikupili najviše otpada osvojili su godišnje članstvo u snowboard klubu Jeti i dodatna iznenađenja iz Extreme Sport Shopa.
Šareno šumsko druženje na jednom je mjestu okupilo sve generacije, a cjelokupni događaj završio je u kasnim noćnim satima u uzavreloj atmosferi prepunoj plesa uz kamin.