Jeste li se ikada zapitali što je bilo sa životinjama koje nisu dospjele na Noinu arku? Odgovor možete pronaći u najnovijem sinkroniziranom crtiću Ups! Noa je otišao… čija je zagrebačka premijera bila ispunjena veselim dječjim licima.
U prepunoj dvorani kina CineStar Novi Zagreb, u nedjelju 4. listopada, održana je svečana premijera animiranog filma Ups

! Noa je otišao… u 3D formatu. Među poznatim licima koji su doveli svoje klince na premijeru bili su glumci Jelena Miholjević, Goran Grgić, Ana Begić te voditeljice Jasna Nanut, Tea Blažević i Antonija Stupar Jurkin.
Ups! Noa je otišao… iako je klasična priča o bezvremenskoj Noinoj arci pokazuje nam njenu drugu stranu, onu o životinjama koje na arku nisu dospjele: svitodomci, grifoni i samopiri, neobične izgledom ali simpatične životinje za koje nitko nikad nije čuo. Za njih je to bio početak avanture u kojoj su stekli nove prijatelje, upali u mnoge nevolje i susreli druge neobične životinje.
Glasove u filmu posudili su: Ana Begić, Jan Pentek, Janko Rakoš, Siniša Popović, Dražen Bratulić, Ranko Tihomirović.
Sinkroniziranu animiranu avanturu o pravom prijateljstvu možete pogledati u kinima u 2D i 3D formatu od 8.10. u distribuciji 2i Filma.