Ovog vikenda, u subotu 10. i nedjelju 11. listopada, održat će se sedmi po redu Noćni hakl na zagrebačkom Europskom trgu u organizaciji “Kluba mladih Sineki” u sklopu projekta “Košarka, a ne klošarka“.

Priznanje ovom hvalevrijednom projektu dala je i krovna košarkaška organizacija FIBA dodijelivši mu status FIBA 3×3 endorsed turnira, čime je on postao međunarodno priznati haklerski turnir.

Natjecanje u uličnoj košarci odvijat će se u 3 kategorije – osnovnoškolska U14 (djevojčice i dječaci), srednjoškolska U18 i seniori. U subotu 10.10. održat će se kvalifikacije, a najbolje muške i ženske ekipe iz svake kategorije ulaze u veliko finale koje će se održati u nedjelju 11.10.

Između natjecateljskog finalnog dijela održat će se revijalne utakmice brojnih poznatih sportskih i TV osoba te drugih VIP ekipa, a sve prisutne očekuje i dobra zabava, natjecanja u slobodnim bacanjima i tricama, brojna iznenađenja i bogate nagrade.

Organizatori vas pozivaju da posjetite Europski trg 10. i 11. listopada, uživate u uličnoj košarci i bogatom popratnom sadržaju!

PRIJAVE:
Facebook Fan Page “Noćni hakl”
https://www.facebook.com/nocnihakl

E-mail adresi
nocni.hakl@gmail.com

Klub mladih Sineki su neprofitna i nevladina udruga osnovana 2009. s ciljem podrške, pomoći i razvoja te unapređenja kvalitete življenja, integracije, socijalizacije i kreativnog provođenja slobodnog vremena djece i mladih. U svoj rad aktivno uključuje djecu i mlade kroz projekte kao što su “Košarka, a ne klošarka”, “Hip hop, a ne dop”, “Noćni hakl” i mnoge druge edukativne i rekreativne aktivnosti. Udruga surađuje s Ministarstvom socijalne politike i mladih te Gradom Zagrebom, ali i brojnim udrugama, ustanovama, tvrtkama, medijskim kućama i institucijama kao što su: Američko Veleposlanstvo, Muzej Dražena Petrovića, Zagrebački košarkaški savez. Podupiru je i mnoge osobe iz javnog života poput Nevene Rendeli, Martine Zubčić, Željka Pervana i najtrofejnijeg hrvatskog košarkaškog trenera Mirka Novosela.