Poznata dizajnerica

snimila je modnu kampanju jesen/zimu 2016 s atraktivnim i ženstvenim kreacijama po kojima je poznata domaćoj sceni.

– Inspirirana zadivljujućim bojama iz prirode rodila se i ideja za moju sljedeću kolekciju INDIAN SUMMER (produženo ljeto) koju ću predstaviti na nadolazećem Fashion.hr-u. Kolekcija doslovno dočarava živopisne boje koje se mogu vidjeti u bistrim jesenskim ili zimskim danima – ističe dizajnerica.

Hand made kolekcijom prevladava bordo boja i tamno plava koja asocira na najljepše jesensko plavetnilo. Materijali koji dominiraju su kvalitetna talijanska svila, čipka , saten i organdij. Kombinirajući sofisticiranost, prirodnu ljepotu i kozmopolitanski stav Vesna SPOSA je uspjela stvoriti modnu bajku za modernu i trendi ženu,a koju su u editorijalu utjelovile poznate manekenke Nikolina Miletić, Ivana Mišura, Esther Berišić i Korina Pretković.

Dašak svjetskog glamura postignut je i lokacijama na kojima je editorijal snimljen. Nakon Pariza, Budimpešte, Venecije na red je došao i svjetski grad mode – Milano ( Galerija Vittorio Emanuele II , Gotička katedrala Duomo, Sirmione dvorac). Također, dio kampanje snimljen je i u našoj predivnoj Rijeci (Guvernerova palača).
Ovom predivnom kolekcijom Vesna SPOSA, najtraženija kreatorica vjenčane mode, omogućila nam je da i u jesenskim danima, kao i ljeti uživamo u raskošnim bojama i neodoljivnim kreacijama.