Zagrebački Laburisti priopćili su kako su na izbornoj Skupštini održanoj 6. listopada jednoglasno za šefa Podružnice birali četrdeset i trogodišnjeg Zagrepčanina Tomislava Rajkovića.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

U vrlo skromnoj i pozitivnoj atmosferi uz nazočnost predsjednice Laburista Nansi Tireli i članove Predsjedništva, Rajković je najavio izgradnju podružnice od temelja, istaknuvši kako je u proteklih pet godina unutarstranačkih izazova i turbulencija došlo vrijeme da se programska načela Laburista temeljena na kvaliteti pojedinaca i timskom radu na pravi način predstave građankama i građanima grada Zagreba.

Programsko djelovanje zagrebačkih Laburista u čijem su prioritetu radna i socijalna politika, provodit će se kroz mjesne odbore i vijeća gradskih četvrti te nakon skorih lokalnih izbora i kroz skupštinu Grada Zagreba.

– Ovo su uzbudljiva, dinamična i izazovna vremena koja traže odlučne, iskrene, poštene i odgovorne zastupnike građana koji će znati izgraditi bolji Zagreb, Zagreb da se nema sramit kaj – istaknuo je Rajković.

Pred Rajkovićem i zagrebačkim je Laburistima podizanje novih ogranaka (formirani po Gradskim četvrtima), izrada prepoznatljivog programa i formiranje radnih timova jer će nakon osvajanja vlasti na Parlamentarnim izborima u koaliciji Hrvatska raste zagrebački Laburisti krenuti u kampanju za lokalne izbore koji se održavaju u svibnju 2017. godine s ciljem osvajanja mandata u Skupštini iz koje će sudjelovati u kreiranju boljeg života građanki i građana grada Zagreba.