Vitastiq, uspješna hrvatska startup priča, upravo je dobio još jedno priznanje, priopćeno je iz te tvrtke.
Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Posebna posvećenost korisnicima i njihovim potrebama te naglasak na originalnom dizajnu i značajkama doveli su ovaj smart gadget do nagrade u kategoriji ‘Best User Experience’ na ovogodišnjoj dodjeli Central European Startup Awards.

Vitastiq – prvi osobni uređaj za provjeru statusa vitamina i minerala, već ima jedno priznanje CESA na nacionalnom nivou (HR), koje je dodijeljeno prošlog mjeseca u sklopu prvog kruga natjecanja.
“Kao gadget koji predstavlja poveznicu između modernog i tradicionalnog, starog i novog, te Istoka i Zapada, Vitastiq je tu svoju otvorenost želio, i uspio prenijeti i u odnos sa svojim korisnicima”, rekao je voditelj kompanije i jedan od kreatora Vitastiq-a, Dean Vranić nakon što je primio nagradu u Beču, opisujući metodologiju na kojoj je proizvod baziran – Elektro-akupunktura (EAV) po dr. Reinhardu Vollu.

Vitastiq se susreo s ogromnim entuzijazmom korisnika i crowdfunding donatora još na samom početku – nakon što je pokrenuo kampanju na Indiegogo-u u prosincu 2014. godine. Vitastiq kampanja je do sada sakupila gotovo 200,000 američkih dolara.

Neupitno je da ovaj uspješni startup nastavlja razvijati svoj proizvod unapređivanjem i dodavanjem novih elemenata kako bi obradovao svoje postojeće i nove korisnike.